Fotografie met een verhaal

‘Eén beeld zegt meer dan duizend woorden’

Bij de verkoop van je woning trekken goede en duidelijke foto’s de aandacht van een breed scala aan geïnteresseerden. Ik breng het verhaal van jouw woning in beeld. En til het beeld naar een hoger niveau door compositie en functionaliteit van de ruimtes goed in beeld te brengen. Samen met jou maak ik van de woning een zintuigelijke plek zodat de potentiële koper zich goed kan inbeelden hoe het is om in de woning te leven. Dit resulteert uiteindelijk in meer bezichtigingen en dat is precies hetgeen wat je wilt! Verkoopfotografie en fotostyling zijn dus heel belangrijk voor de presentatie van de woning. Kijk ook even bij Minimal Walk ter voorbereiding op de fotografiesessie.

Een goede eerste indruk maken is super belangrijk. De koper krijgt maar één keer een eerste indruk van de woning en deze moet uiteraard direct goed zijn. Door middel van professionele woningfotografie in combinatie met fotostyling zal direct de aandacht worden getrokken bij de potentiële koper. Dit resulteert uiteindelijk in meer bezichtigingen en dat is precies hetgeen wat je wilt!

Aandacht voor jou en je huis

Zeker voor het hogere prijssegment is de combinatie van professionele woningfotografie en fotostyling niet meer weg te denken. Zo haal je uiteindelijk het hoogste rendement uit de verkoop van jouw woning en zorg je voor optimale aandacht, wat resulteert in snellere verkoop van jouw woning. Dit is echt bewezen.

 

Studio Ping & Moos biedt professionele woningfotografie in combinatie met fotostyling aan vanaf  € 350,- 

Fotostyling voor een optimale presentatie

Vastgoedfotografie aanvragen

Mocht je vragen hebben want je gaat je huis verkopen of verhuren? Stel ze gerust via onderstaand formulier of bel mij via Whatsapp.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Onze
Diensten

'Terug naar de essentie, dat wat écht belangrijk is in je leven.'
'Haal de natuur in huis met de producten van Studio Ping & Moos.'
'De oplossing voor gedateerde ruimtes.'
'Jouw verhaal in een tastbaar aandenken.'
'Zo maak je je woningpresentatie inzichtelijk en compleet.'​
Ontvang nieuws & tips

Abonneer je nu op onze maandelijkse nieuwsbrief

Ontdek interieur- en verkooptips en lees meer over verhuisrituelen…