jouw woning
up-to-date

Overtuig de koper van jouw huis

Bij verouderde interieurs of leegstaande panden worden er vaak visualisaties aan de verkooppresentatie toegevoegd. Ook wel Artist Impressions genoemd. Dit zijn 2D- en vaak ook 3D-afbeeldingen waarop zichtbaar is hoe de ruimte eruit komt te zien na een verandering in inrichting of verbouwing. Een digitaal beeld van een ingerichte en up-to-date ruimte kan een positief gevoel oproepen bij een aarzelende koper. Heb je dus een verouderde badkamer of keuken dan kan het verstandig zijn om een Artist Impression aan je verkooppresentatie toe te voegen.

Jouw idee
In beeld

Ook bij tussentijdse verbouwingen, restyle van kamers kan het handig zijn om gebruik te maken van visualisaties. Nog geen idee hoe je garage of zolder er op een andere manier uit kan zien? Het maken van een visualisatie ofwel Artist Impression helpt met het overtuigen van concepten.

VOOR | Oude keuken
NA | Artist Impression
VOOR | OUDE KEUKEN
NA | ARTIST IMPRESSION

Ontwerp je droom
Door te visualiseren

3d impressie animatie

Dé oplossing voor een gedateerde of leegstaande woning

Een 3D impressie animatie is een sterk middel om vastgoedprojecten te promoten. Bijvoorbeeld bij verkoop van gedateerde of leegstaande woningen waarvan de layout aangepast dient te worden is de 3D impressie animatie een perfect middel.

Som voldoen woningen of stadsappartementen helaas niet meer aan de bouw en stijlwensen van deze tijd. Dan heeft het restylen van de woning om hem verkoopklaar te maken weinig zin. Ik raad dan aan om de potentiele kopers meer inzicht te geven door middel van een 3D impressie animatie. Op deze manier wordt er van een gedateerde woning een up-to-date 3D beeld gegeven of krijgt een leegstaande woning een sfeervolle indruk. De potentie van de woning wordt hierdoor goed zichtbaar.

Vragen?

Wil je meer informatie over visualisaties of 3d visualisatie animaties? 

Stel ze gerust via onderstaand formulier. Je kunt mij ook een whatsapp bericht sturen of even bellen op 06-17090077.

Onze
Diensten