Professionele verkoopstyling

Aandacht voor unieke elementen

Professionele verkoopstyling oftewel vastgoedstyling zorgt ervoor dat jouw woning zich onderscheid van andere woningen die te koop staan. Dit door enerzijds de unieke elementen van de woning en de functie van iedere ruimte te tonen, te benadrukken of gewoon wat extra aandacht te geven. En anderzijds door de minder fraaie partijen op een slimme manier minder in beeld te laten springen. Het geeft de potentiële koper de ruimte om zich te kunnen verbeelden hoe de woning zelf in te richten.

Een stressvrije
verkoop

Zorg ervoor dat je verkoopstyling zorgvuldig geregeld is. Met een helder en uniek plan van aanpak neem ik stapsgewijs de voorbereidingen samen met jou door. Zelfs 77% van de aankoopmakelaars geven aan dat het makkelijker voor de koper is om zichzelf te zien wonen als de woning professioneel gestyled en gepresenteerd is.

Samen met jou wil ik het beste uit jou, jouw woning én je verhuizing halen. Door aandacht te schenken aan de verkooppresentatie en jouw persoonlijke verhaal geef ik dit verkoopavontuur een persoonlijk tintje. Met het Walk & Talk Verkoopstyling Consult geef ik een heldere, één-op- één feedback op de voorbereiding van alle ruimtes van je woning voor de snelste en meest winstgevende verkoop. Door ook even stil te staan, kun je de nieuwe situatie met meer rust tegemoet treden. Wat laat je achter? Waar neem je eigenlijk afscheid van? Na dit consult weet jij precies welke aanpassingen er in iedere ruimte nodig zijn om jouw woning binnen een korte tijd verkoopklaar te maken. Wil je jouw verhaal verwerken in een tastbaar aandenken om mee te nemen naar je nieuwe stekje? Als veelzijdig ontwerper, kan ik je ook ondersteunen in de zoektocht naar de juiste vorm van een passend product. Een verkoop om nooit meer te vergeten. Zie ook verkoopherinnering

Werkwijze verkoopstyling consult

1. Walk & Talk

Tijdens dit een-op-een consult van ongeveer 1,5 tot 2 uur maak je zelf notities terwijl we samen door elke ruimte van jouw huis lopen. Van voortuin tot wasruimte, elke ruimte zal meegenomen worden.

2. aandacht voor

We besteden o.a. aan-dacht aan wat de koper van nu aanspreekt. Welke spullen ingepakt, bewaard of verplaatst moeten worden. Welke kleuren beter verkopen dan andere en nog veel meer…

3 . Kosten

Je kan gebruik maken van een Walk en Talk Consult vanaf € 199. Dit is een een-op-een mondeling overleg en is gebaseerd op de aantal vierkante meters van het huis. Neem gerust contact op.

verkoopstyling Consult aanvragen

Mocht je vragen hebben want je gaat je huis verkopen of verhuren? Stel ze gerust via onderstaand formulier.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Onze
Diensten

'Een goede eerste indruk is super belangrijk.'
'Haal de natuur in huis met de producten van Studio Ping & Moos.'
'De oplossing voor gedateerde ruimtes.'
'Jouw verhaal in een tastbaar aandenken.'
'Zo maak je je woningpresentatie inzichtelijk en compleet.'​
Ontvang nieuws & tips

Abonneer je nu op onze maandelijkse nieuwsbrief

Ontdek interieur- en verkooptips en lees meer over verhuisrituelen…