Een verkoop om nooit meer te vergeten

Datum

De tijd is rijp om binnen de vastgoedwereld een positieve impact te creëren voor de wereld om ons heen. Gelukkig gebeurt er al veel goeds. Zoals winkels die worden omgebouwd tot woningen. De ontwikkeling van nieuwbouwprojecten die wonen en natuur integreren. Niet te vergeten de circulariteit van bouwmaterialen en de opkomst van milieuvriendelijke modulaire prefab bouwcomponenten en -systemen. Maar hoe staat het er eigenlijk voor met ons (ver)koopgeluk? Hoe gaan we om met de (ver)koop van ons vastgoed? Blijven we dit puur als een transactie zien of kijken we ook naar onze emotionele behoeften?

Het is inmiddels wel duidelijk dat ik duurzaamheid hoog in het vaandel heb staan. En duurzaamheid gaat dus niet alleen over hoe milieuvriendelijk we zijn. Het zit ‘m ook in hoe duurzaam we met elkaar omgaan. Afscheid nemen van een huis (jouw huis of het huis van iemand die je dierbaar is) is een belangrijk moment in het leven waar we maar al te vaak aan voorbij rennen. Juist door even stil te staan, kun je de nieuwe situatie met meer rust tegemoet treden. Wat laat ik achter? Waar neem ik eigenlijk afscheid van? Met meer aandacht, coaching en begrip kan de vastgoedexpert een positieve bijdrage leveren aan dit nieuwe avontuur. Een liefdevol steentje bijdragen. Ter plekke, maar zeker ook in de kwaliteit en het aanbod van (vernieuwende) diensten en/of producten. 

Ik weet nog goed dat ik mijn eerste huis, lees zelfontworpen loftwoning, verkocht. Met tranen in mijn ogen ontving ik makelaar en vastgoedfotograaf. Al snel volgden de eerste bezichtigingen. Die tranen vloeiden overigens niet van geluk. Ik had moeite om ons (t)huis zomaar weg te geven. Ik had daar immers, samen met mijn dochter, een intens mooie tijd beleefd. Natuurlijk koos ik ook voor financiële groei. Maar deze emotie, daar kon geen geld tegenop. Mijn verkoopmakelaar was zijn tijd ruim vooruit. Ooh… wat was ik blij met mijn vriendelijke, vrolijke en kundige makelaar. Hij begreep toen al dat we niet alleen in een wereld vol stenen en investeringen leven. En dat er behoefte was aan beleving en emotie. 

Dus wil ík nu het beste uit jou, jouw woning én je verhuizing halen. Heel simpel, door bijvoorbeeld het geven van advies op het gebied van verkoopstyling. Of het maken van prachtige verkoopfoto’s van je woning. Met een helder en uniek plan van aanpak neem ik stapsgewijs het proces met jou door. Dus ja, een stukje begeleiding, dat doe ik ook. Terug naar de essentie, rust in het verkoopproces, je gedachten én je interieur! Zo blijft er meer tijd en aandacht over voor jouw persoonlijke verhaal. En kunnen we jouw verhaal ook verwerken in een tastbaar aandenken. Een verkoopherinnering om mee te nemen naar je nieuwe stekje.  Samen met jou, geef ik dit verkoopavontuur een persoonlijk tintje. Een verkoop om nooit meer te vergeten.

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Ontvang nieuws & tips

Abonneer je nu op onze maandelijkse nieuwsbrief

Ontdek interieur- en verkooptips en lees meer over verhuisrituelen…