Een Aandenken om mee te nemen

Making memories...

Hoe leuk zou het zijn om jouw minimalisatieproces te verwerken in een tastbaar product? Of jouw verhuis- of verkoopverhaal? Om een speciaal aandenken te laten creëren en een bijzondere plaats te geven in je ‘nieuwe’ stekje? Afscheid nemen van een huis of levenswijze is een belangrijk moment in het leven waar we maar al te vaak aan voorbij rennen. Juist door even stil te staan, kun je de nieuwe situatie met meer rust tegemoet treden. Wat laat ik achter? Waar neem ik eigenlijk afscheid van? 

 

Als veelzijdig ontwerper kan ik jou ondersteunen in de zoektocht naar de juiste vorm van een passend product. Van het upcyclen van jouw oud product tot designmeubel. Een (plantaardig) kunstwerk van bloemen uit je tuin of glas voor aan je muur van je oude glas in lood deuren. Ook een fotoboek of illustratie (met gedicht) en gepersonaliseerde verhuiskaart behoort tot de mogelijkheden. Een herinnering om nooit meer te vergeten.

Wanddoek: Loesje van Herp
Illustratie: Studio Ping & Moos
'Drips Farve' De Glazerij | Foto: Studio t/m
Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Mijn werkwijze

1. Inventarisatie

We starten met een oriënterend gesprek van ongeveer 15-20 min. We brengen jouw verhaal in kaart en kijken welke product het beste bij jou en je budget past. Denk hierbij aan een geheel nieuw product of juist een bestaand item nieuw leven in blazen. Een eventueel vervolggesprek wordt ingepland.

2. Juiste vorm

De verschillende mogelijkheden passeren de revue waarna een passende keuze, zowel financieel als soort product wordt gemaakt. De prijs van het product is afhankelijk van jouw wensen m.b.t. het soort product en de gekozen designer. Prijsopgaven worden opgevraagd door ons. 

3 . Creatieproces

Bij akkoord op de offerte en planning kan het creatieproces van jouw verkoopherinnering van start gaan. Ondertussen kan jij verder met de eventuele voorbereidingen voor of afronding van de verkoopfotografie en styling van jouw huis. Je verkoopavontuur is begonnen…

Afspraak Minimal herinnering aanvragen

Mocht je vragen hebben? 

Stel ze gerust via onderstaand formulier of bel mij via Whatsapp.

Meer
diensten

'Terug naar de essentie, dat wat écht belangrijk is in je leven.'​
'Haal de natuur in huis met deze producten.'
‘Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.'
'De oplossing voor gedateerde ruimtes.'
'Zo maak je je woningpresentatie inzichtelijk en compleet.'​
Ontvang nieuws & tips

Abonneer je nu op onze maandelijkse nieuwsbrief

Ontdek interieur- en verkooptips en lees meer over verhuisrituelen…